DruštvoVesti

KONCERTOM SLAĐE ALEGRO ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI „PARADAJZ FEST“

Koncert Slađe Alegro obeležio je završno veče, drugog po redu Paradajz festa u Lebanu.  U okviru ove trodnevne manifestacije, sinoć su, između ostalih, uručene i nagrade za najteži paradajz, zatim za najukusnije jelo napravljeno od ovog voća, kao i za najlepše dekorisanu tezgu na festivalu.

Prva nagrada, za najukusnije jelo napravljeno od paradajza, otišla je u ruke, Lelice Veličković iz Ždeglova. Kada je u pitanju priznanje za najteži paradajz, pobedu je u ovoj kategoriji odnelo poljoprivredno gazdinstvo Miljković iz Malog Vojlovca. Težina je iznosila skoro 1.530 grama.

Prvo mesto, za najlepše dekorisanu tezgu, pripalo je porodici Stanisavljević iz Donjeg Vranovca.

Završno veče, drugog po redu Paradajz festa, u Lebanu, pored uručenja brojnih nagrada, obeležio je i koncert Slađe Alegro, koja je prvi put nastupila u ovoj varoši.

Veliki broj okupljenih u centru varoši, na platou ispred Doma kulture, ne samo iz Lebana, već i iz Bojnika, Leskovca, ali i drugih okolnih mesta, sa nestrpljenjem je čekao nastup Slađe Alegro.

Pored ovog koncerta, trodnevnu manifestaciju Paradajz fest, koja se ove godine održala drugi put u Lebanu, mestu poznatom po proizvodnji ovog povrća, osim brojnih izlagača i posetilaca, obeležili su i nastupi Tropiko benda i Željka Vasića.