SportVesti

RASPISAN KONKURS ZA SPORTSKU NAGRADU GRADA LESKOVCA U 2022. GODINI

Kao krovna organizacija svih sportskih klubova, organizacija i granskih sportskih saveza na teritoriji grada, Leskovački savez sportova raspisao je konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za Sportsku nagradu Leskovca za 2022. godinu, kao najznačajnije i najviše priznanje u oblasti sporta.

Nagrade se dodeljuju u kategorijama, kao što su sportska nada Leskovca za 2022. godinu, sportski radnici – za rad  i rezultate u tekućoj godini, potom treneri i sportisti za višegodišnji rad, kao i za rad u drugim organizacijama za podršku sportu.

Takođe, biće nagrađeni i  najbolji sportski klub, sportista, sportistkinja i trener u 2022. godini, dok će specijalno priznanje biti uručeno za razvoj i promociju sporta.

Predloge kandidata za dodelu SPORTSKE NAGRADE LESKOVCA, mogu podneti sportski klubovi i organizacije, sportisti, treneri, sportski radnici, pedagozi fizičke kulture, osnovne i srednje škole, najkasnije do ponedeljka 12. decembra. Mogu se dostaviti lično u prostorijama Saveza, u ulici Pana Đukića 18, od četvrtka, 1. decembra do ponedeljka 12. decembra, u vremenu od 10 do 14 časova.

Uz prijave, potrebno je priložiti i obrazloženje predloga, kao i rezultate ostvarene na zvaničnim takmičenjima i prvenstvima na regionalnom i nacionalnom nivou.