SportVesti

POČEO 3X3 TURNIRU U BASKETU

Na otvorenim terenima Osnovne škole ,,Kosta Stamenković“, sinoć je počeo dvodnevni noćni basket turnir 3×3 “Hisar 2024“ uz već najavljeni vatromet i u prisustvu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića.

Predsednik saveta MZ “Moša Pijade“ Predrag Momčilović pozdravio sve učesnike uz želju da i danas prisustvustvuju i uživaju u dobroj košarci, lepom druženju i podsetio da je ova mesna zajednica prepoznatljiva u našem gradu po organizaciji ovakvih i sličnih događaja.
,,Ovaj dvodnevni turnir u basketu 3h3 organizovali smo zajedničkim snagama, i na njemu učestuje ukupno 20 ekipa, ne samo iz Leskovca već i timovi iz Lebana, Vlasotinca, Surdulice i ostalih mesta iz okoline Leskovca” istakao je Momčilović.

Turnir u basketu 3×3 “Hisar 2024“ za koji je obezbedjen nagradni fond i za koji je prijava bila besplatna, održava se u organizaciji Mesne zajednice Moša Pijade, Udruženja Hisarski šampioni i Kancelarije za mlade a pod pokroviteljtvom grada Leskovca, Gradske uprave, odnosno Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj.