SportVesti

MANIFESTACIJA „HISAR 2021“ OD 17. DO 24. AVGUSTA

Lokalna samouprava grada Leskovca u saradnji sa Mesnom zajednicom “Moša Pijade”, Kancelarijom za mlade i Udruženjem “Hisarski šampioni” organizuje manifestaciju „HISAR 2021.“ koja će se ove godine održati od 17. do 24. avgusta.

U okviru ovogodišnje manifestacije, biće organizovani turniri u malom fudbalu i basketu koji će se inače održati na otvorenim terenima Osnovne škole „Kosta Stamenković“.

Što se tiče učešća na turniru, prijave su besplatne, a formulari za apliciranje mogu se naći na zvaničnoj internet stranici Kancelarije za mlade grada Leskovca. Poslednji rok za prijavljivanje je četvrtak 19. avgust, u ponoć.

Udruženje „Hisarski šampioni“, takođe učestvuje u organizaciji manifestacije i ono će, kako je rečeno danas na konferenciji za novinare, biti zaduženo za obezbeđivanje volontera.

Manifestacija „Hisar 2021.“ , pored sportskih aktivnosti, imaće i radionice kulturnog sadržaja i edukativne radionice, čiji će cilj biti da zainteresuju mlade ljude da postanu aktivni clanovi jedne lokalne zajednice.