KulturaVesti

OTVORENA IZLOŽBA „POGLED U JESEN“ RADISAVA FILIPOVIĆA

U Leskovačkom kulturnom centru danas je otvorena izložba „Pogled u jesen“ Radisava Filipovića. Na inicijativu autora, fotografije u okviru ove izložbe, uskoro će krasiti zidove Opšte bolnice u Leskovcu.

Zahvaljujući ideji Radisava Filipovića, majstora fotografije, pedeset radova nastalih na Vlasinskom jezeru i kanjonu reke Vučjanke, uskoro će krasiti zidove leskovačke Opšte bolnice.

„Najmanje što možemo učiniti za naše lekare i sve medicinske radnike koji se svakodnevno suočavaju sa mnogobrojnim bolestima i nepredvidivim situacijama je da im ulepšamo zidove radnog prostora i bolničkih hodnika“, naglašava autor, Radisav Filipović.

Izložbu fotografija „Pogled u jesen“ u galeriji Leskovačkog kulturnog centra, danas je otvorio gradonačelnik, Goran Cvetanović i to rečima da mu je izuzetno drago što je Leskovac grad izuzetnih ljudi, koji se trude da ulepšaju svakodnevni život svih građana.

Današnja izložba fotografija Radisava Filipovića je deo programa obeležavanja 40 godina rada i postojanja Leskovačkog kulturnog centra.