12.MARTA U LESKOVCU TRIBINA ,,NE KAPITULACIJI“

U Leskovcu će se na platou ispred LKC u nedelju 12.marta sa početkom u 13 sati održati tribna „Ne kapitulaciji“ na kojoj će govoriti čelnici četiri stranke okupljene u Držatvotvornu patriotsku opoziciju, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
Tribina na kojoj su najavljeni čelnici sve četiri stranke Srpske stranke Zavetnici, Nove demokratske stranke Srbije, Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije i Srpskog pokreta Dveri, održaće se na platou ispred LKC jer nijedna ustanova u gradu nije želela da da u zakup prostor za njeno održavanje.
Kako je istaknuto ovakve tribine već su održane u nekoliko gradona, a nakon Leskovca u nedelju centralna će se održati u Beogradu 17.marta sa porukom ,,Ne kapitulaciji“, povodom ponuđenog nemačko-francuskog sporazuma o situaciji na Kosovu i Metohiji.
„U pitanju je opstanak naše Srbije, a Kosovo jeste u Srbiji de fakto, po paprima, a kapitalucija je na pomolu, koja će se desiti 18.marta“, istaknuto je na konferenciji za novinare.

I pripadnici Držatvotvorne patriotske opozicije čestitali su ovom prilikom Međunarodni dan žena 8.mart svojim sugrađankama.