PolitikaVesti

PROŠIREN SASTAV GRADSKE IZBORNE KOMISIJE LESKOVAC

Na današnjoj sednici Gradske izborne komisije doneto je rešenje o imenovanju člana i zamenika člana komisije grada Leskovca u proširenom sastavu na predlog ovlašćenog lica, to jest Žarka Bogatinovića ispred Koalicije Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve.

Nova članica Gradske izborne komisije je Saška Stojanović iz Bogojevca, dok će njen zamenik biti Dušan Milošević. Pored njih dvoje članovi komisije grada Leskovca su i Miljana Ristić Đorđević, Milica Dimitrijević, Tomica Jovanović i Milan Ničić ispred Srpske napredne stranke, zatim Bojan Đorđević, Mileva Milčić ispred Socijalističke partije Srbije, Nadica Mladenović i Ivan Jović u ime Jedinstvene Srbije, Žak Ilić i Ivan Mladenović „Za Leskovac zajedno“, dok je Milica Momčilović član Gradske izborne komisije na predlog predsednika Narodne skupštine, a njen zamenik je Bojan Stanković.

Grupu zamenika članova čine Čedomir Stojković, Dragana Andrejević, Boban Ilić i Branislav Stanković, zatim Jasmina Trajković, Goran Tomić, Goran Mišić i Nataša Denić, kao i Marina Stefanović Momčilović i Nebojša Stojanović. 

Obrazlažući predlog odluke o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Leskovca za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, raspisanim za 3.april, šef Odeljenja za opštu upravu i zajedničke poslove, Milan Popović, rekao je da, imajući u vidu nedavno održan referendum nije došlo do promena broja biračkih mesta, te da ih je 195 na području Leskovca.

Ukupan broj birača na teritoriji grada Leskovca, baš kao i na referendumu, iznosi 115.874.