PolitikaVesti

ŠEŠELJ U LESKOVCU, AKTIVISTI SRS-A DELILI NJEGOVE KNJIGE PROLAZNICIMA

U sklopu kampanje za predstojeće izbore, lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, posetio je danas Leskovac i ovom prilikom pozvao građane da ponovo ukažu poverenje Aleksandru Vučiću i izglasaju ga za predsednika Srbije.

Srpska radikalna stranka, prema rečima Vojislava Šešelja, samostalno će nastupati na predstojećim parlamentarnim izborima, dok odluka o njihovom kandidatu za budućeg predsednika Srbije još uvek nije pala.

U okviru današnje akcije, koja je organizovana u centru grada, na Širokoj čaršiji, aktivisti Srpske radikalne stranke delili su građanima Leskovca knjige lidera ove partije, Vojislava Šešelja, i časopis Velika Srbija.

Prolaznici su imali priliku i da potpišu peticiju u kojoj se protive istopolnim brakovima. Predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke, Dušan Stanojević, rekao je da je u Leskovcu do sada prikupljeno oko četiri hiljade potpisa.

Govoreći o predstojećim parlamentarnim i predsedničkim izborima, zakazanim za 3. april, prvi čovek radikala, Vojislav Šešelj, pozvao je danas građane Leskovca da ponovo ukažu poverenje Aleksandru Vučiću i izglasaju ga za predsednika Srbije.

Takođe, je istakao, i da će Srpska radikalna stranka raditi na tome da se vrati u Skupštinu Srbije.