PolitikaVesti

VUČIĆ: IZBORI NISU DEČIJA IGRA, KADA GLASATE RAZMIŠLJAJTE O SEBI

Predstojeći izbori nisu dečija igra. Na njima se odlučuje kojim putem će Srbija ići. Najvažnije od svega je da sačuvamo mir i stabilnost i da štitimo svoje vitalne interese, poručio je na mitingu Srpske napredne stranke, održanom sinoć u Sportsko-rekreativnom centru „Dubočica“ u Leskovcu, predsednik ove partije, Aleksandar Vučić, jedan od predsedničkih kandidata i predsednik Srbije.

Вучић је, пред више од 7.000 грађана, на првом предизборном скупу, samo дан након што је објављено да ће бити кандидат Српске напредне странке за председника države, rekao da predstoji jedan veoma težak period, kakvog nije bilo još od Drugog svetskog rata, i da Srbija kao deo sveta mora da zauzme određenu poziciju.

Uputio je poziv građanima da 3. aprila, prilikom odlučivanja kom kandidatu će dati svoj glas i poverenje, dobro promisle i imaju na umu dobrobit, pre svega, sopstvene porodice.

Vučić je govorio i o Leskovcu, o svemu urađenom u proteklom periodu, ali o nedovršenim projektima.

Obećao je i da predstoji kompletno uređenje Vlasinskog jezera, za šta će iz državnog budžeta, biti izdvojeno približno 16 miliona evra.

Na mitingu u prepunoj sportskoj hali, brojnim građanima iz Leskovca, Niša, Vranja, Prokuplja, obratili su se i Danica Grujičić, Stojan Radenović i Lazar Ristovski, sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“.

Istakavši da su podarili poverenje Aleksandru Vučiću zbog ostvarenih rezultata, poručili su da je Srbija naša zemlja, naša majka koja se brine o svima nama i imajući u vidu da je došlo vreme krize i nestabilnosti, sada mi moramo da se pobrinemo za Srbiju.