PolitikaVesti

IZAŠLO NAJNOVIJE IZDANJE SNS INFORMATORA

Članovi Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu danas su u centru grada, ispred Narodne biblioteke „Radoje Domanović“ delili najnovije februarsko, izdanje SNS informatora.

Centralni naslov ovog broja obuhvata predstavljanje liste “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” za parlamentarne izbore, raspisane za 3. april, a koju predvodi direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju, Danica Grujičić. U nastavku se nalaze i nove mere pomoći građanima, odnosno 20 hiljada evra za kupovinu stana, ali i to da je za pet godina za oblast zdravstva izdvojena jedna milijarda evra.

Govoreći o aktivnostima koje su obeležile prethodni period u našoj zemlji, članica Unije mladih Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, Jelena Miljković, istakla je da je počela izgradnja prve linije metroa, kao i da je Srbija u protekle tri godine značajna sredstva uložila u naoružanje radi bezbednosti države, a nastavljeno je i poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Vojske.

Posebno mesto u najnovijem broju SNS informatora, tačnije u rubrici SNS panorama, dobile su i aktivnosti održane u Jablaničkom okrugu. Zabeleženo je da je lokalna samouprava grada Leskovca novčano nagradila mlade talente, kao i da su, u okviru mera populacione politike podeljena auto-sedišta za decu rođenu krajem 2021. godine.