DruštvoVesti

U TOKU PRIJAVA ZA POLAGANJE PRIJEMNOG ISPITA ZA PRVI RAZRED MUZIČKE ŠKOLE

Muzička škola Stanislav Binički je počela sa prijemom prijava za polaganje prijemnog isptia za upis u prvi razred osnovne muzičke škole  u školskoj 2022/2023. godini, a mogu se e obaviti elektronskim putem popunjavanjem  formulara.

Informacije koje se unesu nakon popunjavanja i klikom na dugme POŠALJI biće sačuvane u bazi podataka  škole.

Prijemni ispit će se održati 28.05. i 29.05. kao i 04.06. i 05.06. 2022. godine. O tačnom vremenu održavanja prijemnog ispita kandidati će biti obavešteni preko sajta škole ili na telefon 016/248-402.  Sve dodatne informacije o prijemnom ispitu možete dobiti na telefon 016/248-402.

  • U matičnoj školi u Leskovcu konkurs se raspisuje sledeće instrumente: harmonika, flauta, truba, saksofon, klavir, klarinet, violina, violončelo, srpsko tradicionalno pevanje, solo pevanje i gitara.
  • U izdvojenom odeljenju Muzičke škole u Vlasotincu konkurs se raspisuje za sledeće instrumente: violina, flauta, klarinet, klavir i harmonika.
  • U izdvojenom odeljenju Muzičke škole u Lebanu konkurs se raspisuje za harmoniku, klavir i gitaru.
  • U izdvojenom odeljenju Muzičke škole u Medveđi konkurs se raspisuje za klavir i gitaru.

Za učenike do drugog razreda osnovne škole omogućeno i prijavljivanje za pripremni razred Muzičke škole. Za pripremni razred se ne polaže prijemni ispit.

Osnovna muzička škola “Stanislav Binički” se nalazi u Leskovcu. Škola je osnovana 1949. godine.

Muzička škola obrazuje učenike za: muzičko zabavište, pripremno odeljenje, osnovno muzičko obrazovanje u periodu od dve, četiri ili šest godina, srednje četvorogodišnje obrazovanje.  Učenici mogu da se opredele za sledeće odseke u osnovnoj muzičkoj školi: klavir, harmonika, gitara, violina, truba, klarinet, solo-pevanje, violončelo, flauta, saksofon.