PolitikaVesti

PODELJEN JANUARSKI BROJ SNS INFORMATORA

Na gradskom trgu u Leskovcu je Unija mladih Gr.O SNS organizovala danas podelu SNS Informatora , a ovom događaju je prisustvovala Milena Popović Ivanović, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke i državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine .
„Delegirana sam da ispred stranke da posećujem našu divnu Srbiju i da razgovaram sa ljudima. U planu mi je da se bavim decentralizacijom kako bi se pružio dodatni prostor gradovima i šansa ljudima koji žive van Beograda” istakla je Milena Popović Ivanović.

Naslovnica novog broja u znaku je poruke predsednika Vučića u vezi sa francusko-nemačkim predlogom za Kosovo i Metohiju, da će nastaviti da štiti Srbiju, kao i da sledi velika borba za Zajednicu srpskih opština. U Glasniku možemo čitati i o sastanku predsednika Vučića sa patrijarhom Porfirijem, na kome su razgovarali o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o predsednikovom učešću na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

SNS Panorama predstavlja sve značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u svim gradovima i opštinama u Srbiji. Kraj prošle godine bio je ispunjen brojnim i raznolikim aktivnostima u našem gradu i o njima možemo čitati u odeljku posvećenom Leskovcu.