DruštvoVesti

POČELI RADOVI NA REHABILITACIJI RASKRSNICE KOD TRI ŠEŠIRA

Danas je ozvaničen početak radova na rehabilitaciji jedne od najfrekventnijih raskrsnica u gradu, kod Tri šešira. U toku izvođenja radova, koji bi trebalo da budu završeni do kraja ove radne nedelje, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na raskrsnici kod Tri šešira, gde se spajaju dva državna puta i gradska saobraćajnica, u toku je skidanje završnog sloja asfalta koji je bio u vrlo lošem stanju. Odmah potom pristupiće se asfaltiranju površine od dve hiljade pet stotina metara kvadratnih.

Za radove na rehabilitaciji raskrsnice kod zgrade Tri šešira, Javno preduzeće “Putevi Srbije” izdvojilo je iznos u vrednosti od 3 miliona dinara, a za njihovo izvođenje zaduženo je preduzeće “Trejs Srbija”.

Prilikom današnjeg obilaska, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, istakao je da je trud lokalne samouprave i republičkih institucija usmeren ka održavanju ulaza u grad, pre svega, kako bi bezbednost građana bila na visokom nivou.

Na današnjoj konferenciji za novinare, rečeno je i da su započeti radovi na saobraćajnici u Vojinici u vrednosti od 6 miliona dinara i u  dužini od skoro 8 stotina metara.