SportVesti

DUEL ZDRAVLJA I VOJVODINE SUTRA U LESKOVCU

U okviru 4. kola Košarkaške lige Srbije, leskovačko Zdravlje sutra 22. oktobra, dočekuje ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Utakmica će se odigrati u Sportsko – rekreativnom centru „Dubočica“ sa početkom od 18 časova.

Prošlog vikenda Košarkaški klub Zdravlje, u okviru trećeg kola nadjačao je beogradsku ekipu i to rezultatom 80 prema 88. Sutra, na svom terenu snage će odmeriti sa Vojvodinom iz Novog Sada.

Naglasivši da je ovaj tim jedan od favorita u Košarkaškoj ligi Srbije, igrač Miloš Petković, navodi da novosadska ekipa ima vrlo kvalitetan sastav, ali i velike ambicije.

Na konferenciji za novinare, trener „Zdravlja“, Lazar Spasić, komentarišući predstojeće kolo, koje prema njegovim rečima, zahteva velike napore, ističe da ekipa Vojvodine, posle nedavnog poraza na domaćem terenu, dolazi naoštrena na pobedu.

Četvrto kolo Košarkaške lige Srbije odigraće se ovog vikenda, a posle završenog trećeg kola, leskovačko Zdravlje nalazi se na devetoj poziciiji, dok Vojvodina iz Novog Sada zauzima treće mesto.