SportVesti

FINALE KUPA SRBIJE U LESKOVCU

Polufinalne utakmice Kupa prof. dr Branislava Pokrajca igraju se u četvrtak, 31. marta, u Sportsko-rekreativnom centru „Dubočica“, a rukometna koplja u prvom meču, ukrstiće klubovi Radnički i Vojvodina, a od 19 sati, naša „Dubočica 54“ i „Metaloplastika“.

Finalni turnir Kupa Srbije „Prof. dr Branislav Pokrajac“, prvi put će biti održan u Leskovcu, 31. marta i 1. aprila u Sportsko – rekreativnom centru „Dubočica“.

Govoreći o polufinalnom meču protiv Metaloplastike iz Šapca, trener Rukometnog kluba “Dubočica 54”, Saša Pejčić, ističe da je to vrlo mlada, entuzijastična ekipa, koja je već u prvom delu sezone, iz Leskovca, odnela jedan bod, te da će u četvrtak učiniti sve kako bi ponovo ostvarila pobedu.

Pejčić je predstojeći duel nazvao i utakmicom generacije, jer, kako kaže, Dubočica nikada nije bila u završnici ovog turnira i velika je čast kako za grad Leskovac, tako i za klub, što je ušla u krug četiri najboljih ekipa.

Polufinalni dueli se igraju poslednjeg dana marta meseca u 16 časova i 30 minuta, kada će se sastati novosadska “Vojvodina” i “Radnički” iz Kragujevca, a potom će u 19 sati leskovačka “Dubočica” odmeriti snage sa “Metaloplastikom” iz Šapca.

Završnica Kupa je zakazana za petak, 1. aprila u 19 časova, a direktan prenos možete pogledati na drugom programu Radio-televizije Srbije.