DruštvoVesti

PUTUJE SE ZA PRVOMAJSKE PRAZNIKE

Naši sugrađani su odlučili da Uskršnje praznike provedu kući sa porodicom, a da za predstojeće Prvomajske otputuju, najviše u Makedoniju na Ohridsko jezero, Egipat, kao i Grčku, mada ima i praznovanja u centralnoevropskim zemljama.

Mladi su se kako je kazala Snežana Kostić-Spasić, vlasnica Turističke agencije Bravo tours odlučil za Ohrid, a kada je reč o onima malo zrelijima svega je tu bilo, interesovanja za Istanbul i Prag, Sarajevo, kada je reč o putovanjima autobusom, kao i za Solun, gde su nažalost svi polasci otkazani.

Kada je reč o avioaranžmanima prvo mesto pripada Egiptu, gde turisti mogu sebi da priušte kompletan odmor sa kupanjem u moru.

Naši sugrađani nisu pokazivali veliko interesovanje za putovanja za doček Nove godine, kao ni zimovanje i uskršnje praznike, ali se sada kako smatraju iskusni turistički radnici to odražava na povećanu želju za lepo provedenim prvomajskim praznicima, kao i letovanjem, čemu doprinosi relaksacija kovid mera, tako da za Grčku posle praznika i Bugarsku nema nikakvih ograničenja. ZaTursku i Egipat je još uvek potreban antigenski test.