KulturaVesti

BOGAT PROGRAM ZA GRDELIČKO LETO

U okviru tradicionalne kulturne manifestacije Grdeličko leto u organizaciji Doma kulture u Grdelici, najavljen je bogat program i veliki broj poznatih imena estrade.  

Nakon godinu dana pauze zbog epidemije korona virusa ovogodišnje Grdeličko leto počinje u petak 6.avgusta koncertom Dženana Lončarevića, nakon čega sledi već sutradan 7.avgusta tradicionalni Moto skup pored bazena u Grdelici i koncert grupe Light motive.

Odiseja bend će nastupiti 12. a Kaliopi 14.avgusta, najavio je direktor Doma kulture u Grdelici Marko Trivunić. Kako je dodao 17. je rezervisan za grčku muziku, a pravi spektakl sledi 20. avgusta jer će natupiti naša najpoznatija rok grupa Van Gogh.

Ni ove godine neće izostati čuvena Grdelička regata, a za nju je rezervisan  21.avgust.

Marko Trivunić je izrazio zadovoljstvo povodom organizacije ovogodišnjeg Grdeličkog leta i poznatih estradnih imena koja će nastupiti pred publikom u ovoj varoši istakao i da se prati epidemiološka situacija povodom epidemije korona virusa.

Povodom održavanja Grdeličkog leta biće izmenjen i režim saobraćaja u Grdelici.

Organizator ovogodišnjeg Grdeličkog leta je Dom kulture Grdelica, pokrovitelj je grad Leskovac, a rado su se odazvali brojni sponzori i medijske kuće.