DruštvoVesti

DOBIJEN HONORAR JELENA KARLEUŠA ULAŽE U GRAD LESKOVAC

U Svečanoj sali grada Leskovca, sinoć je gradonačelnik, Goran Cvetanović, priredio prijem u čast Jelene Karleuše. Njen nastup, predstavljao je centralni događaj, na otvaranju ovogodišnje 32. Roštiljijade.

Koncert balkanske zvezde, Jelene Karleuše, prema rečima organizatora, pratilo je skoro 20 hiljada ljudi, uživo na gradskom trgu, kao i više od 70 hiljada, preko društvenih mreža i lokalnih portala.

Rečima da Leskovac i Roštilijada, zaslužuju da budu centar sveta, Jelena Karleuša se obratila prisutnima u Svečanoj sali grada.

Osvrnuvši se na akciju, koju je nedavno pokrenuo “Pokret za Leskovac”, pod nazivom “Jedan evro da ne peva Jelena”, Karleuša je ovom prilikom istakla da će dobijen honorar, koji nije zanemarljiv, uložiti u svoj nastup, odnosno u grad Leskovac.

Velika je čast što će ovogodišnja Roštiljijada biti otvorena koncertom najveće muzičke zvezde na našim prostorima, rekao je gradonačelnik, Goran Cvetanović, dodavši da je grad Leskovac dobar domaćin, koji raširenih ruku i otvorenog srca, dočekuje svoje goste.

Veoma posećen koncert Jelene Karleuše na novoizgrađenom centralnom gradskom trgu u Leskovcu, predstavljao je sinoć centralni događaj na otvaranju 32. Roštiljijade, koja se, ove godine, održava u periodu od 22. do 28. avgusta.

Večeras će, na istom mestu, sa početkom u 22 časa, posetioci uživati u nastupu Jelene Rozge.