PolitikaVesti

FORUM ŽENA SNS LESKOVAC DELIO SUGRAĐANIMA USKRŠNJA JAJA

Forum žena Gr.O SNS i ove godine je svoje sugrađane obradovao tradicionalnom podelom farbanih jaja pred najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs.

„Uskrs je praznik koji se obeležava u duhu tolerancije, zajedništva, ljubavi, poštovanja i međusobnog razumevanja. U ovom prazničnom duhu, okupili smo se danas, da sa našim sugrađanima a posebno sa onim najmlađim koji se najviše i iskreno raduju svakom darivanju i svemu lepom što ovaj praznik predstavlja i nosi, podelimo ono što praznik obeležava kao najradosniji, a to su šarena uskršnja jaja” kazala je predsednica Foruma žena Gr.O SNS Leskovac Kristina Vasiljković.

,,Praznik vaskrsenja Gospodnjeg simbolizuje pobedu života nad smrću i neka radost života bude nepresušno nadahnuće svima nama, u vremenu velikih izazova. Želimo da na ovaj način, građanima poželimo da praznik provedu u krugu svojih porodica, okruženi ljubavlju, da ga slave u miru i radosti, u međusobnom razumevanju, toleranciji i uvažavanju različitosti. “ istakla je Kristina Vasiljković.
U subotu, članovi SNS-a, će kako je najavljeno biti sa svojim štandovima na više prometnih lokacija u gradu, na pijacama kod Lidl-a, na Niškoj ulici, i u Radničkom naselju, u periodu od 9 do 11 časova i deliti uskršnja jaja.