GG „ZA LESKOVAC ZAJEDNO“, U NAREDNOM PERIODU, ĆE SE ZALAGATI ZA POMOĆ OBOLELOJ DECI I ZA OBNAVLJANJE ZELENILA

Pomoć oboleloj deci, kao i poboljšanje uslova života u gradu na Veternici, u narednom periodu, će biti u fokusu delovanja Grupe građana „Za Leskovac zajedno“, istaknuto je na konferenciji za novinare predstavnika ovog udruženja.

Da bi omogućili bolesnoj deci odlazak na lečenje, ali i svu neophodnu medicinsku pomoć za poboljšanje zdravlja i uslova života, potrebna je saradnja svih građana Leskovca, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Nezdrava sredina, nekvalitetna hrana, kao i siromaštvo, ključni su faktori, koji doprinose sve većem broju obolele dece, ne samo u našem gradu, već i širom Srbije, i upravo je pronalazak rešenja za ovaj problem, od presudnog značaja, istakao je Milan Đorđević, ispred Grupe građana “Za Leskovac zajedno”.

Pored okupljanja novih snaga, prioritet Grupe građana „Za Leskovac zajedno“ u narednom periodu, će biti i obnavljanje zelenila. Predstavnici ovog udruženja smatraju da svaki slobodni kvadratni metar gradskog zemljišta, treba pretvoriti u zelenu površinu.

Inače, Grupa građana „Za Leskovac zajedno“, kako je najavljeno, učestvovaće na izborima za mesne zajednice, koji bi trebalo da se održe do kraja tekuće godine, kao i na lokalnim izborima 2024.