DruštvoVesti

GRADONAČELNIK POSETIO MLEKARU U TULOVU

Grad Leskovac je povoljno poslovno okruženje ne samo za strane već i domaće investitore istakao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je sa saradnicima obišao mlekaru Biomlek u Tulovu.
Prilikom posete mlekari, gradonačelnik Cvetanović je vlasnicima ,,Biomlek“-a u Tulovu, porodičnoj firmi koja uspešno posluje od 2004. godine i na domaće tržište plasira kvalitetne mlečne proizvode – jogurt, pavlaku, papriku u pavlaci, kiselo mleko, kačkavalj i sireve, poželeo mnogo uspeha u daljem radu, da šire distributivnu mrežu i zapošljavaju sve više radnika, a da pritom očuvaju kvalitet po kojem su Biomlek proizvodi prepoznatljivi i poštovani na tržištu.

Po rečima Dejana Nikolića, vlasnika i direktora mlekare „Biomlek“, ova firma svake godine beleži blagi rast i najvažnije im je da potrošači budu zadovoljni.

Nakon poseti mlekari u Tulovu, gradonačelnik Cvetanović sa svojim saradnicima obišao je i obližnje seosko turističko gazdinstvo Sunčev breg u zaseoku Bara, gde je najavljeno da će se krajem oktobra održati jesenja manifestacija Dani gljiva i bilja.