DruštvoVesti

GRUPA „KERBER“ PONOVO U LESKOVCU

Drugo veče 31. Roštiljijade obeležio je nastup niške rok grupe „Kerber“ koja ove godine proslavlja 40 godina postojanja. Pre početka koncerta, za članove ove grupe priređen je prijem u Svečanoj sali grada, gde ih je ugostila zamenica gradonačelnika, Lidija Dimitrijević.

Pesme Nebo je malo za dve, Bolje da sam druge ljubio i Ratne igre, čule su se sinoć u centru Leskovca. Veliki broj okupljenih oko centralne bine, oduševljeno je dočekao nastup grupe Kerber, a među njima posebnu pažnju privukla je najmlađa publika, koja je više od dva sata pevala zajedno sa frontmenom ovog benda, Goranom Šepom i time dokazala na bez obzira na smenu generacija, rokenrol nikada neće izgubiti na značaju.

U Svečanoj sali grada, pre početka koncerta, priređen je prijem za članove niške grupe Kerber. Njih je ugostila zamenica gradonačelnika, Lidija Dimitrijević.

Kako je rečeno ovom prilikom, Kerber nije prvi put u Leskovcu i prema rečima Gorana Šepe frontmena benda, ovogodišnji nastup u okviru 31. Roštiljijade predstavlja retrospektivu njihovog dosadašnjeg rada i priliku da sa publikom proslave četiri decenije postojanja.

Rečima da Leskovčani naročito vole rok muziku i druženje sa Kerberom, zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević poželela je dobrodošlicu ovoj grupi.

Večeras na 31. Roštiljijadi nastupiće pevač Željko Bebek. Koncert će početi u 22 časa.