KulturaVesti

KONCERTOM LEXINGTON BENDA POČELO GRDELIČKO LETO

Otvaranje Grdeličog leta je sinoć uz koncert Leksington benda i fanatastčnu atmosferu privuklo veliki broj posetilaca u ovu varoš.

Dom kulture Grdelica kao organizator i ove godine uz zvučna imena estrade i sportske događaje pripremio je već tradicionalno Grdeličko leto koje je započelo koncertom jednog od napoznatijih bendova sa naših prostora Lexington benda.
nastup 27.38 28.01 stan
Tokom održavanja ovogodišnjeg Grdeličkog leta koje traje do 28.jula je pripremljen veoma bogat sadržaj , istakao je Marko Trivunić, direktor grdeličkog Doma kulture kao organizatora.
Pevač Lexington benda Bojan Vasković je izrazio veliko zadovoljstvo povodom nastupa pred publikom u Grdelici i obećao dobar provod, ali i nove pesme u prepoznatljivom stilu u septembru.
Grdeličko leto je u ime lokalne samouprave kao pokrovitelja otvorila zamenica graodnačelnika Leskovca Lidija Dimitrijević.
U okviru ovogodišnjeg Grdeličkog leta sutra će se održati takođe tradicionalna Grdelička regata sa početkom u 11:59 minuta od Plavog mosta u Grdelici do Dobrotina.
Na trgu u Grdelici, 18. jula biće održano Grčko veče, uz grčku muziku koju će izvoditi Gogi Laguna.

  1. jula biće održan Sajam vina Grdelica , kao i i koncert Bode & Ivana.
  2. jula koncert Milana Dinčića Dinče
  3. jula nastupa Leskovački crkveni ansambal „Branko“
  4. jula koncert će održati Zoran i Marija.
  5. jula nastupiće Mirza Selimović čijim će koncertom ovogodišnje Grdeličko leto biti zatvoreno do naredne godine i novih koncerata i izvođača.
    Tokom održavanja Grdeličkog leta u danima kada se predviđaju koncerti režim saobraćaja je izmenjen od 17 časova pa do 1 čas posle ponoći.