LESKOVAČKA „DUBOČICA 54“ POJAČALA SVOJ TIM

Nemanja Milovanović, Stefan Arđelan, Nikola Stefanović i Marko Džunić, nova su pojačanja Rukometnog kluba „Dubočica 54“, za narednu sezonu u Arkus ligi.

Rukometni klub „Dubočica 54“ dobio je još četiri nova igrača. Za ovog leskovačkog superligaša, pristupnice su potpisali Nemanja Milovanović, koji igra na poziciji levog beka, zatim golman Stefan Arđelan, kao i Nikola Stefanović i Marko Džunić, koji su prve rukometne korake napravili upravo u ovom klubu.

Nemanja Milovanović, dolazi iz Metaloplastike. Pre toga je u šabačkom klubu bio od 2013. godine i tamo je proveo pet sezona. Nastupao je i za Železničar iz Niša od 2018. do 2020, a potom i za grčki Olimpijakos.

Između ostalih pojačanja, izdvaja se i talentovani, dvadesetšestogodišnji Stefan Arđelan, koji je svoju karijeru golmana započeo u Crvenoj zvezdi iz Mokrina, odakle 2016. godine odlazi u Spartak iz Subotice, i tamo se zadržao četiri i po godine. U toku 2021. kratko boravi u Kaću, gde je nastupao za ekipu Jugovića. Zatim se seli u ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka gde je igrao u prošloj sezoni.

Još jedan novi igrač “Dubočice 54” je i Nikola Stefanović , koji je ponikao u ovom klubu. Nikolu je karijera vodila kroz više klubova super B lige pa nazad do Leskovca.

I dvadesetogodišnji Leskovčanin, Marko Džunić, na poziciji pivotmena, takođe, će biti jedan od igrača, na kojeg će se, ovaj klub, u narednom periodu moći osloniti.