SportVesti

LESKOVAČKA DUBOČICA U SUBOTU DOČEKUJE EKIPU OBILIĆA

Novu sezonu u Arkus ligi, Rukometni klub „Dubočica 54“ će započeti utakmicom na domaćem terenu, protiv ekipe Obilića iz Beograda. Ovaj meč će se odigrati 17. septembra u Sportsko-rekreativnom centru „Dubočica“, sa početkom u 19 časova.
U okviru prvog kola Arkus lige, u naš grad dolazi Rukometni klub „Obilić“ iz Beograda, koji će oprobati snage protiv Dubočice „54“, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
Kako je ovom prilikom istakao Saša Pejčić, trener leskovačkih rukometaša, u ovaj meč ulaze maksimalno oprezni, imajući u vidu da su poslednji put protiv ove beogradske ekipe, igrali pre skoro tri godine, kao i to da već dugi niz godina nose titulu super ili Arkus ligaša.
Prema rečima trenera Pejčića, pripreme za predstojeću sezonu, uspešno su završene. Međutim, ono što brine leskovački tim je činjenica da je sastav oslabljen, s obzirom na to da Ivan Mitrović i Lazar Anđelković neće igrati u subotu.
„Dubočica 54“ ozbiljno će pristupiti ovoj startnoj utakmici i prema mišljenju leskovačkog rukometaša Danijela Radisavljevića, igra na domaćem terenu i prisustvo velikog broja navijača, svakako će predstavljati olakšavajuće okolnosti i biće dodatni vetar u leđa.
Prvo kolo Arkus lige, širom Srbije, će početi u subotu, 17. septembra.