DruštvoVesti

OBELEŽEN DAN NAUKE

Naučni klub Centra za stručno usavršavanje u obrazovanju i ove je godine nastavio tradiciju obeležavnja Dana nauke uz podršku institucija, organizacija, udruženja i pojedinaca koji se bave obrazovanjem, istraživanjem i naukom.
Naučni klub Centra za stručno usavršavanje nastavlja sa obeležavanjem Dana nauke uz podršku institucija, organizacija, udruženja i pojedinaca koji se bave obrazovanjem, istraživanjem i naukom.
Ove godine u obeležavanju ovog značajnog dana, dana kada je rođen jedan od najvećih naučnika Nikola Tesla, pridružili i: Udruženje Teslin toranj u Srbiji, Narodni muzej Leskovac, Centar za tehničko obrazovanje Robokod Les, Škola stranih jezika SMART kao i veliki broj nastavnika i ljubitelja nauke.
Posebnu podršku ovoj manifestaciji i ove godine dao je grad Leskovac i Centar za promociju nauke koji su osnivači Naučnog kluba Leskovac i koji prate i podržavaju njegov rad.
Ovo je bio i uvod u Letnju školu koja je počela danas, i pozvani su svi naši školarci da deo raspusta provedu uz nauku do 30.jula.