DruštvoVesti

ODRŽAN HUMANITARNI BAZAR ZA OLIVERA

Pod sloganom ,,Poklonimo Oliveru život” u centru grada je održana humanitarna akcija pomoći u prikupljanju sredstava za lečenje malog Olivera Pal Gajodija iz Subotice koju je organizovala grupa humanih ćena iz Leskovca i kojoj se odazvao veliki broj naših sugradjana i privrednika.

Oliver Pal Gajodi iz Subotice ima samo 11 meseci i već je suočen sa surovošću ovog sveta da lek za njegovu bolest spinalnu mišićnu atrofiju tip 1 košta ni manje ni više nego dva miliona 300 hiljada dinara i da se već zbog nemogućnosti da diše svojim plućima nalazi na respiratoru.

Humane leskovčanke su se odlučile da pomognu da plemenitost ponovo pokaže svoje najlepše lice i da Oliver ima srećno detinjstvo organizacijom današnjeg bazara u susret novodišnjim praznicima.

Tokom ovog novogišnjeg bazara naši su sugradjani mogli da kupe  novogodišnje ukrase i dekoraciju, igračke, knjige, nakit, slatkiše, a deca su se zabavljala uz omiljene likove, Spajdermena, Betmena,Elzu i  Deda Mraza i iscrtavanje lica… Celokupan prihod namenjen je lečenju malog Olivera koji će u bolnici za koji dan proslaviti svoj prvi rodjendan, ali po svemu sudeći samo uz mamu, jer otac još uvek ne može da ga poseti.

Svi oni koji nisu mogli da dodju na danšnji bazaar mogu da pomognu lečenju malog Olivera slanjem SMS poruke i uplatom na račune.

Slanjem SMS poruke: Upiši 848 ipošalji SMS na 3030 (cena poruke je 200 dinara)

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732419-36

Uplatom na devizni račun: 160600000073285198