DruštvoVesti

OSVETLJEN MOST NA JUŽNOJ MORAVI

Osvetljenje mosta na Južnoj Moravi između Donje Slatine i Biljanice, projekat vredan 3 miliona 300 hiljada dinara završen je pre početka ove školske godine. Osvetljen je most na Južnoj Moravi i nadvožnjak preko autoputa, odnosno državni put.

“Lokalna samouprava sagledava sve probleme mesnih zajednica sa kojima se one suočavaju i uspešno ih rešava. Ovo osvetljenje je od velike važnosti kako u pogledu bezbednosti i boljeg odvijanja saobraćaja jer se radi o regionalnom putu, tako i u pogledu bezbednosti dece koja prolaze ovuda do škole koja se nalazi u Manojlovcu” kazala je pomoćnica gradonačelnika Jelena Stamenković.
Manojlovački kraj, naročito sela Donja Slatina i Biljanica poznata su kao mesta iz kojih se porodice retko iseljavaju tako da u njima ima i dosta dece. Prošle godine Gradu je upućen zahtev za izgradnju osvetljenja prevashodno zbog učenika koji idu peške iz Biljanice i Donje Slatine u Manojlovce gde pogađaju nastavu
Izvođač radova koji su završeni na vreme je preduzeće Crna Trava iz Leskovca.
Adekvatni uslovi za život svakog stanovnika na teritoriji grada Leskovca su cilj delovanja svake odgovorne lokalne samouprave koja će nastaviti sa ulaganjima u ingfrastrukturu u svim naseljenim mestima.