SportVesti

OTVORENO NOVO IGRALIŠTE NA ,,POLJANČETU“ KOD MEDICINSKE ŠKOLE

Za decu i one u treningu otvoeno je još jedno izgralište i teretana u blizini Medicinske škole. Ovom su prilikom istaknuta i brojna ulaganja u ovu obrazovnu ustanovu za koju će lokalna samouprava u ratama do kraja godine isplatiti dugovanja nastala tokom izgradnje nove zgrade.
U gradu Leskovcu postoji još jedna teretana na otvorenom ukupne vrednosti 2,3 miliona dinara koja se nalazi u MZ Veljko Vlahović koju je obišao gradonačelnik Goran Cvetanović sa saradnicima.
„Umesto standardnih spravi za vežbanje, ovi mobilijari namenjeni su onima koji u toku vežbe preferiraju da koriste težinu svog tela u toku treninga” kazao je gradonačelnik ovom prilikom.

Značaj ovakvih investicija za decu i mlade istakao je u ime saveta MZ Veljko Vlahović predsednik Predrag Stanković.

Grad Leskovac je kao odgovorna lokalna samouprava dosta sredstava uložio u Medicinsku školu i blizini terena koja se dugo godina suočavala sa blokadom računa bez naznake rešenja do donošenja skupštinsk odluke da se iz budžeta isplate nagomilana dugovanja po sudskim presudama za izgradnju objekta ove obrazovne ustanove nakon požara.

Kako je istaknuto ovom prilikom, na sednici Vlade usvojena je Odluka o sporazumu koji rešava probleme sa blokadom računa Medicinske škole i time potvrđen nedavni postupak potpisivanja ugovora sa izvođačima radova i ovom obrazovnom ustanovom.