SportVesti

PEHAR KUPA FSJO OSTAO U LEBANU

Fudbaleri FK Radan iz Lebana osvajači su Kupa FSJO, jer su u finalu savladali ekipu FK Sloga rezultatom 4:1.

Strelci: 1:0 Stefan T. Kostić u 15., 2:0 Nastić u 68., 3:0 Nastić u 71., 3:1 Jović u 87. iz jedanaesterca, 4:1 Ivanović u 89. minut.

Na stadionu  Radana u Lebanu, sudio je sudija: Dušan Marek (Leskovac), pomoćnici: Aleksandar Đorđević i Nemanja Kostić, žuti kartoni: Dodić, Ivanović (Radan), Zdravković, Jović (Sloga).

Fudbaleri Radana opravdali su danas ulogu favorita u duelu sa leskovačkom Slogom i na kraju se zasluženo proslavili osvajanje pehara namenjenog pobedniku Kupa Jablaničkog okruga.

Prelazni pehar namenjen pobedniku Kupa Jablaničkog okruga uručio je predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga Saša Starčević. Pehar u trajno vlasništvo uručio je komesar za takmičenje Goran Nedeljović. Pehar Slogi kao učesniku finala predao je generalni sekretar FSJO Dušan Petković, dok je priznanja sudijama i delegatu finalne utakmice predao Aleksandar Milenković, komesar za suđenje.

Pre početka utakmica mala svečanost i za mlade fudbalere Radana. Pionirima ovog kluba uručen je pehar kao pobednicima Lige pionira GFS Leskovac.