POČETKOM NAREDNE GODINE PREMIJERA FILMA ,,BILO JEDNOM U SRBIJI“

Reditelj Petar Ristovski je zadovoljan kako je realizovano snimanje filma ,,Bilo jednom u Srbiji“ koji se nalazi u montaži, a premijera je već početkom naredne godine predviđena.

Bez velike podrške grada Leskovca ne bi bilo moguće privesti kraju snimanje filma o o industrijskom centru Srbije u periodu između dva svetska rata, Leskovcu, tada poznatom kao Srpski Mančester koje je počelo početkom septembar prošle godine.
Film o srpskom Mančesteru o njegobom zlatnom dobu između dva svetska rada u vreme najvećeg procvata žanrovski predstavlja romantičnu melodramu i kombinacija je preduzetničke drame i komičnih elemenata, na našem dijalektu ali u toj meri da bude razumljiv i mlađim generacijama.
Brojna poznata imena domaćeg glumišta menju kojima Viktor Savić, Sloboda Boba Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović,Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović, Ivan Bekjarev koji je preminuo tokom snimanja, oživeli su svojim umećem duh grada i preporod Leskovca od zaostale kasabe do evropskog grada koji je slovio za srpsko Mačester.