DruštvoVesti

POSETA POZNATOG ANESTEZILOGA LESKOVCU

Gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića danas je posetila dr Neeti Sadana, anesteziolog iz Bostona koja sarađuje sa lekarima iz Opšte bolnice Leskovac, a naročito sa Službom za hirurgiju i dr Predragom Ivanovićem. Prilikom razgovora dr Sadana je rekla da sa lekarima iz leskovačke bolnice ima dobru saradnju, da je oduševljena organizacijom i načinom rada zaposlenih, da voli Leskovac i Srbiju.
Gradonačelnik i dr Sadana su razgovarali o značaju vakcinacije u borbi protiv korona virusa i dogovorili obilazak nekog od vakcinalnih punktova tokom njenog boravka u Leskovcu. Dr Sadana je sa lekarima leskovačke bolnice podelila svoje bogato znanje i iskustvo i upoznala ih sa savremenim tehnikama anesteziologije koje primenjuje.
Prilikom posete gradonačelniku dr Sadana je objasnila da putuje svetom kako bi pomagala bolnicama i da svuda iznosi svoja pozitivna iskustva iz našeg grada i zemlje, da je fascinirana predelima i prirodnim bogatstvima privredom i ljudima i da ju je Leskovac kao takav grad izabrao da u njemu radi.