PRIREĐEN PRIJEM ZA NOVINARE I STUDENTE

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je danas priredio tradicionalni prijem za predstavnike medija i studente i profesore Visoke poslovne škole strukovnih studija u Leskovcu koji su postigli veliki uspeh na brojnim takmičenjima.
Gradonačelnik Cvetanović se najpre u svom izlaganju zahvalio medijima na tačnom i blagovremenom izveštavanju i pomoći na podizanju transparentnosti u radu lokalne samouprave i u vreme epidemije korona virusa.
Novinar Televizije 4S Bratislav Lekić je izrazio nadu da će ubuduće biti više mladih novinara, kao i da je cilj profesije pravovremeno, tačno i pre svega provereno izveštavanje.

Profesor Akademije Južna Srbija Momčilo Conić se zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci i naglasio da kada imate tim, imate sve.

Gradonačelnik Cvetanović je čestitajući studentima na čelu sa profesorima koji su postigli veliki uspeh istakao da su kvalitetno obrazovanje i usavršavanje od velike važnosti za čitav grad.

Studenti Akademije Južna Srbije su na nedavno održanom Internacionalnom gastronomskom festivalu u Istanbulu, u izuzetno jakoj konkurenciji od oko 2000 učesnika iz 15 evropskih i azijskih zemlja, osvojili pet zlatnih, 10 srebrnih i 8 bronzanih medalja, a tim povodom su danas predstvili svoje gastronomsko umeće.