DruštvoPrivredaVesti

PRODATA CENTRALNA I APOTEKA SUTJESKA

Dva objekta Apoteke Leskovac i to Centralna na Bulevaru oslobodjenja i  Sutjeska prodate su danas na javnom nadmetanju u skupštinskoj sali grada i novi vlasnici će im odrediti namenu, dok će apoteka Hipokrat da se da u zakup uz obavezu da namena ne promeni.

Na današnjem javnom nadmetanju za otudjenje nepokretnosti  u javnoj svojini grada Leskovca ponudjena su četiri nepokretnosti  a dva  apoteka Sutjeska i Centralna su prodate za ukupan iznos 77 miliona 596 hiljada 72 dinara, a prijavilo se 17 učesnika za nadmetanje.

Apoteka Sutjeska u  Svetoilijskoj ulici površine 137 m2 je sada vlasništvo firme SLR„Vitko doo“ iz Manojlovca koju je zastupao je  Časlav Petković Časlav, a  novi vlasnik Centralne  apoteke na Bulevaru oslobođenja površine 170 m2 je  Zdravstvena ustanova „DCM“ iz Leskovca  koju su zastupali Dimitrije Jovanović i Boban Kostić.

Kupci danas prodatih objekata apotekarske ustanove na Bulevaru oslobodjenja i u Sutjeskoj ulici nisu uslovljeni i namena ovih objekata će biti u skladu sa njihovim odlukama, dok će za objekte koji će se dati u zakup jedan od uslova biti da se ne menja delatnosti.