DruštvoVesti

RADOVI NA GRADSKOM STADIONU U PUNOM JEKU

Radovi na izgradnji gradskog fudbalskog stadiona “Dubočica“ u Leskovcu su u punom jeku. Ovaj zahtevan projekat, vredan više od 2,4 milijarde dinara, biće realizovan u skladu sa UEFA standardima.

Gradski stadion Dubočica koji se nalazi u širem centru grada zauzimaće više od 10 hiljada kvadratnih metara i imaće skoro 8 i po hiljada sedišta. Na samom početku realizacije projekta, u prvoj fazi, trebalo bi da bude izgrađen sam stadion sa parkingom.

Imajući u vidu da su nedavno porušene tribine, prema rečima gradonačelnika Leskovca, Gorana Cvetanovića, radovi na ovoj fazi su u punom jeku.

Cvetanović je ovom prilikom naglasio i da je vrlo moguće da će premijerka, Ana Brnabić, početkom naredne sedmice, kada će boraviti u Leskovcu, obići gradski stadion, ali i Bulevar Nikole Pašića, gde su radovi na rekonstrukciji ove saobraćajnice, takođe u toku.

Da podsetimo, pored Zaječara i Loznice, Leskovac će biti treći grad u Srbiji koji će dobiti potpuno novi fudbalski stadion, izgrađen prema UEFA standardima.