PolitikaVesti

SNS U LESKOVCU U ZNAKU SOLIDARNOSTI

Solidarnost, jedinstvo i odgovornost su epiteti koji krase aktiviste Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac. Svesni činjenice da je socijalna pravda moguća samo ako se udruženim snagama borimo protiv siromaštva, nejednakosti i svih oblika diskriminacije konstantno sprovode humanitarne akcije pomažući svojim komšijama, porodicama u stanju socijalne potrebe i tu su da uvek izmame osmeh više mališanima darujući im novogodišnje i mnoge druge paketiće i poklone, navodi se u saošptenju gradskog odbora SNS-a.
Sa sprovođenjem ovakvih akcija krenulo se jos 2013. godine, a samo od početka 2021. organizovano je preko 300 akcija.
„Čovek postaje veliki shodno stepenu na kojem radi za dobrobit drugih ljudi.“ Vodeći se tom mišlju, aktivisti Srpske napredne stranke su stalno na terenu, obilaze svoje komšije i delaju uvek kada je potrebno.
Na današnji dan, Dan socijalne pravde Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac poručuje da će i ubuduće biti tu za sve kojima je potrebno i da će aktivisti, na čelu sa predsednikom dr sci. med. Goranom Cvetanovićem, nastaviti da pokazuju humanost i solidarnost na delu, jer gde ljubav i težnja ka boljem sutra postoji, tu postoji svetla tačka i sreća, postoji životna radost.