SUTRA DUEL LESKOVAČKE DUBOČICE I NIŠKOG ŽELEZNIČARA

Rukometni klub „Dubočica 54“, sutra, 26. novembra, u utakmici jedanaestog kola B grupe Arkus lige, dočekuje ekipu Železničara iz Niša. Početak utakmice zakazan je za 18 sati u Sportsko – rekreativnom centru „Dubočica“.

Posle utakmice, u okviru desetog kola B grupe Arkus lige, kada je susret dva rukometna kluba, Dubočice i Partizana u Beogradu, završen bez pobednika, rezultatom 21 prema 21, leskovački rukometaši sutra će dočekati tim Železničara  

U nadi da će Dubočica na svom terenu, ovog petka, biti isto tako dobra, kao i na tuđem, trener Siniša Mičić, govoreći o predstojećem meču protiv niške ekipe, koja se inače bori da izbegne ispadanje iz lige, istakao je da će rukometaši dati sve od sebe kako bi odneli još jednu pobedu.

Na vrhu tabele B grupe Arkus lige nalazi se beogradski Partizan sa 18 poena, dok drugoplasirana “Dubočica 54” ima 17 osvojenih bodova. Obe ekipe obezbedile su sebi plasman u Play off deo takmičenja.

Što se tiče niškog Železničara, on je u ovom trenutku, bez bodova, zauzeo poslednje, osmo mesto na tabeli.

Dvanaesto kolo Arkus lige odigraće se sledećeg vikenda. Leskovačka Dubočica, 4 decembra, sastaće se sa ekipom Mokre Gore iz Zubinog potoka.