U LEBANU URUČENE SPORTSKE NAGRADE

U organizaciji Sportskog saveza opštine Lebane danas je održano svečano uručenje nagrada i priznanje najboljim sportistima, klubovima i sportskim radnicima ove opštine za prošlu godinu.
,,Ove godine plan je da aktiviramo što veći deo ženske populacije u sportu kroz projekat „Budi zdrava vežbaj sa nama“, kao i u „Sport je važan da bi bio zdrav i snažan“ – za decu predškolskog uzrasta. Želimo da se što više dece bavi sportom i to ostvarujemo kroz Školicu sporta” kazao je u svom obraćanju predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović koji je naboljim sportistima uručio nagrade.
U opštini Lebane su zadovoljni rezultatima na polju sporta iako se neka takmičenja nisu održala zbog epidemije korona virusa.
Za najbolju sportsku nadu pionirku i pionira za 2021. godinu proglašeni su Tara Stanković – karate klub Radan i Filip Stanojević – bokserski klub Radan.
Najbolja sportistkinja i sportista za 2021. godinu su: Anastasija Živković – Streljačko udruženje Gatos i Dimitrije Ivković – KK Radan.
Posebna priznanja uručena su Milici Stanković – FK Mašinac, Milanu Mitroviću FK Sordiana Uzbekistan i Slaviši Stojanoviću – Šilji – za izuzetan doprinos u razvoju sporta.
U ime svih nagrađenih zahvalio se Božidar Trajković iz Karate kluba ,,Radan”
Nagrade za životno delo u oblasti sporta dodeljene su Gradimiru Cvetkoviću – Ganji, Novici Stojanoviću – Kovaču (posthumno) i Gojku Veličkoviću (posthumno).