DruštvoVesti

ZAJEDNIČKIM SREDSTVIMA MEŠTANA I GRADA DO ASFALTA U VELIKOJ KOPAŠNICI

Zajedničkim sredstvima meštana Velike Kopašnice koji su uložili dva miliona i 400 hiljada dinara i grada Leskovca sa 800 hiljada dinara asfaltirano je 800 metara saobraćajnice u ovom mestu koje je obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.

Kako je kazao gradonačelnik Goran Cvetanović, lokalna samouprava je prepoznala inicijativa meštana Velike Kopašnice i učestvovala sredstvima iz budžeta grada da se kompletira investicija vrednosti tri miliona i 200 hiljada dinara.

Predsednik mesne zajednice Velika Kopašnica Vladimir Ranđelović se zahvalio na podršci gradonačelniku, lokalnoj samoupravi, a po njegovim rečima timskim radom svaki cilj može postići.
Inicijatori ovog projekta su Perica Gavrilović, Jovica Dojčinovića koji je prikupljao novac, ali i svi meštani koji su rado učestvovali.

Kako je istaknuto prilikom obilaska završenih radova na asfaltiranju saobraćajnice u Velikoj Kopašnici koja ima oko 200 domaćinstava grad Leskovac će kao odgovorna lokalna samouprava uvek podržati inicijative koje se tiču opšteg dobra.