DruštvoVesti

ZAVRŠAVA SE ASFALTIRANJE PUTA KA VUČJU

Radove na ugradnji drugog sloja asfalta na putu između Leskovca i Vučja, na deonici od Strojkovca do ove varoši koji se izvode, danas je obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.
Sem što danas ugrađuje drugi sloj asfalta preostaje uređenje bankina, horizontalna i vertikalna signalizacija i da svaka kuća ima uređen prilaz celom dužinom puta.
Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja, je istakao da je važno za ovaj državni put proširenje kolovoza sa 5 na 6 metara čime je povećana bezbednost u saobraćaju,

Put Leskovac Vučje ukupne je dužine 12 kilometara.
,,Na ovoj deonici je njemu je najpre uređeno 9 kilomatara puta, a ove godine je ostalo 3 kilometra od polovine Strojkovca do samog Vučja, odnosno 700 metara kroz samo Strojkovce, koje je najveće naseljeno mesto vučjanskog kraja, sa velikim brojem privrednih subjekata i vrednim, marljivim, poštenim ljudima”, kazao je gradonačelnik Goran Cvetanović i izrazio građanima na strpljenju jer su preko 50 godina čekali da dobiju ovako kvalitetan put.

U potpuno novu i savremenu saobraćajnicu je uloženo 400 miliona dinara Vlade Republike Srbije, svih građana i preduzeća Putevi Srbije.
Izvođač radova je Trejs Srbija