DruštvoVesti

ZAVRŠAVA SE ULICA NIKOLE TESLE U VINARCU

Radovi na na uređenju saobraćajnice u ulici Nikole Tesle u Vinarcu, u dužini od 598 metara čija je vrednost 10,2 miliona dinara privedeni su kraju, finansirani su sredstvima iz gradskog budžeta, a danas je ovu saobraćajnicu obišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima.
„Urađen je mašinski iskop zemlje i materijala koji je bio na saobraćajnici, zatim je urađena ugradnja tampona od šljunka, zatim tampona od tucanika, visinsko nivelisanje šaht poklopaca i vodovodnih kapa” kazao je direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.
„Asfaltiranje ulice Nikole Tesle, uz prethodni završetak radova na vodovodnoj mreži, predstavlja jedan od najkapitalnijih projekata u našem naeselju” istakao je izražavajući zahalnost lokalnoj samoupravi potpredsednik saveta MZ Vinarce Nikola Stanimirović.
Gradonačelnik Goran Cvetanović je naglasio da grad Leskovac brine o svim delovima svoje teritorije.
Ulica Nikole Tesle je saobraćajnica koja će poboljštati kvalitet života kako stanovnika Vinarca tako i Donjeg Stopanja. U ulici Nikole Tesle 2021. godine rekonstruisana je vodovodna mreža sredstvima grada Leskovca u iznosu od 4,9 miliona dinara.