DruštvoVesti

ZVUK ROKENROLA PONOVO NA MOTO-SKUPU U GRDELICI

U organizaciji Doma kulture u Grdelici, u subotu je održan peti po redu Moto-skup, u okviru manifestacije Grdeličko leto. Ovaj skup bio je propraćen i koncertom grupe Fleš Bek.

Subotnje veče na grdeličkom bazenu proteklo je i u znaku rokenrola, koji predstavlja sastavni deo bajkerskog života. Ovogodišnji Moto-skup okupio je veliki broj posetilaca i motociklista iz cele zemlje.

Direktor grdeličkog Doma kulture, Marko Trivunić, naglasio je ovom prilikom da će Grdelica uskoro postati poznata po još jednoj manifestaciji, a to je Old Tajmer skup.

Ispred lokalne samouprave grada Leskovca, na ovogodišnjem Moto-skupu, obratila se pomoćnica gradonačelnika, Jelena Stamenković. Rečima da će Grdeličko leto prerasti u veliki međunarodni skup, Stamenkovićeva je istakla značaj koji ova manifestacija dobija iz godine u godinu.

Pod pokroviteljstvom grada Leskovca, ovogodišnje Grdeličko leto trajaće do 21. avgusta. Peti po redu Moto-skup, koji je održan u sklopu ove manifestacije, bio je propraćen i koncertom grupe Fleš bek.