DruštvoVesti

300 BRUCOŠA NA VISOKOJ POSLOVNOJ ŠKOLI STRUKOVNIH STUDIJA U LESKOVCU

Oko tri stotine studenata Visoke poslovne škole strukovnih studija Akademije Južna Srbija dobilo je danas na svečanom prijemu na početku akademske godine svoje indekse i priliiku za odlično obrazovanje i budućnost.

Oko tri stotine brucoša će studirati na pet studijskih programa osnovnih strukovnih studija i to Poslovna informatika i e-biznis, Finansije, računovodstvo i bankarstvo , Menadžment u biznisu, Turizam i ugostiteljstvo i Menadžment tehnologije hrane i gastronomije .

Interesovanje za studiranje na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija Akademije Južna Srbija je veliko, a sem akademskog zahvaljujući saradnji sa privredom u zemlji i inostranstvu dobijaju mogućnost sticanja preko potrebnih praktičnih znanja.

Kako je istakla rukovodilac VPŠSS Milena Marjanović  u obraćanju brucošima uz želju za uspešno studiranje, ulaganje u znanje, što oni i čine,  od je neprocenjive vrednosti i najznačajnije, jer znanje jedino niko ne može oduzeti.

Studentima veliku podršku pruža  i Studentski parlament čije su prostorije u okviru Visoke poslovne škole, ali mogu da se obrate i na društvenim mrežama škole za savete i podršku.

Sem mogućnosti nastavka školovanja na specijalističkim i master strukovnim studijama, svršeni studenti VPŠSS relativno lako  dolaze do zaposlenja u zemlji i inostranstvu, sve zahvaljujući  stručnoj  praksi  i praktičnim  veštinama koje stiču, ističu u ovoj obrazovnoj ustanovi.