PolitikaVesti

DEO ČLANSTVA JEDINSTVENE SRBIJE PRIŠAO GG ,,ZA LESKOVAC ZAJEDNO“

Oko 20 članova stranke Jedinstvena Srbija u Leskovcu među kojima i odbornik u skupštini grada Nenad Stojković pridružilo se lokalnoj inicijativi koju je pokrenula Grupa građana ,,Za Leskovac Zajedno“ okupljajući građanske inicijative u cilju borbe za bolji i kvalitetniji život građana i osvajanja vlasti na narednim lokalnim izborima.

Razlog saradnje sa grupom građana „Za Leskovac –Zajedno “ je u  prepoznavanju  zajedničkih vrednosti, od kojih je i  briga o ostanku mladih, poljoprivredi, a razlog razlaska sa strankom Jedinstvena Srbija je  u njenom ulasku u koaliciju na vlasti na čelu sa Srpskom naprednom strankom uprkos obećanjima u predizbornoj kampanji da do toga neće doći. Po rečima Nenada Stojkovića, on će ostati odbornik Jedinstvene Srbije zbog sopstvene doslednosti.

Grupa građana ,,Za Leskovac Zajedno“  nastavlja priču započetu pre nekoliko nedelja i biće još građanskih inicijativa koje će se priključiti u cilju stvaranja širokog fronta za smenu vlasti u Leskovcu .

Ova grupa građana  je potpisnik Zeleno levog bloka, odnosno deo noforomirane koalicije ,,Moramo” i cilj je nakon  parlamentarnih izbora  u aprilu ući u Narodnu skupštinu gde bi poslanik ove opcije iz Leskovca branio i borio se za interese grada, naglasio je Nenad Zdravković.  Zdravković dodaje i da će ovih dana da se donese odluka kog predsedničkog kandidata podržati na predstojećim izborima, ali i da oni koji se ne slažu mogu ostati pri svom stavu.

Ovo je početak saradnje na dobrobit svih, kazao je Nenad Zdravković u ime GG ,,Za Leskovac Zajedno“, kao i početak stvaranja Asocijacije grupe građana u kojoj će se naći različite grupe građana i udruženja, kao i svi oni nezadovoljni građani, aktivisti koji su u problemu, ekološkom, infrastrukturnom zbog nefunkcionisanja institucija, istaknuto je ovom prilikom.