DruštvoVesti

SKUPŠTINA OPŠTINE LEBANE USVOJILA ZAVRŠNI RAČUN BUDŽETA ZA PROŠLU GODINU

Na danas održanoj 18.sednici Skupštine opštine Lebane usvojen je završni račun budžeta opštine Lebane za 2021. godinu, kao i finansijski izveštaji sa izveštajima ovlašćenog revizora za javna i javno-komunalna preduzeća.
Umesto Dragana Kositća iz Inicijative za Lebane koji je podneo ostavku u sastavu skupštine opštine Lebane imenovan je novi odbornik, Siniša Stanković, koji je prešao u redove Srpske napredene stranke.
Odbornici su usvojili završni račun budžeta opštine Lebane za 2021. godinu, a po rečima predsednika optine Ivana Bogdanovića i prihodi i rashodi realizovani su preko 80 odsto.
Odbornici skupštine opštine Lebane su se saglasili sa finansijskim izveštajima sa izveštajima ovlašćenog revizora i Odluke Nadzornog organa o raspodeli dobiti za JP „Lebane“, JKP „Vodovod“, JKP „Komunalac“ i JKP „Veterinarska stanica“ iz Lebana. Odlukom skupštine opštine okončan je i postupak likvidacije JKP „Imovina“ Lebane.
Zasedanje 18.sednice lebanskog parlamenta je završeno imanovanjem članova Školskog odbora OŠ „Radovan Kovčević“, OŠ „Vuk Karadžić“, OŠ „Radoje Domanović“ i Gimnazije „Stojan Ljubić“.