DruštvoVesti

PREDSTAVNICI GRADOVA POBRATIMA PRISUSTOVALI OBELEŽAVANJU GRADSKE SLAVE

Današnjem obeležavanju gradske slave, Svete Trojice, između ostalih, prisustvovali su i predstavnici gradova pobratima Zrenjanina, Bijeljine, Kumanova i Krive Palanke. Oni su ovom prilikom izrazili želju da i ubuduće neguju dobre odnose sa našim gradom.

Svoje pozitivne impresije o Leskovcu, preneli su danas gradonačelnik Krive Palanke, Saško Mitovski i Ivana Đorđijevska, predsednica Skupštine opštine Kumanovo.  Oni su, između ostalog, govorili i o veoma dobrom odnosu, ostvarenom sa gradonačelnikom, Goranom Cvetanovićem.

Poželevši mir, zdravlje i slogu svim građanima, šef Kabineta gradonačelnika Bijeljine, Mladen Arsenović, naglasio je da je Leskovac grad budućnosti, u šta je, kako ističe, delegacija Bijeljine ovom prilikom, mogla da se uveri i pritom najavio još  plodonosniju saradnju.

Uspešna saradnja između Leskovca i Loznice traje više od deset godina i prema rečima Biljane Filipović, članice Gradskog veća Loznice, rezultirala je brojnim izvanrednim rezultatima.

Novootvoreni centralni gradski trg privukao je i najveću pažnju naših gostiju, koji su za ovaj kapitalni projekat imali samo reči hvale.

Današnjem obeležavanju gradske slave, Svete Trojice, prisustvovala je i gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski.