DruštvoVesti

STRPLJENJA ZBOG VODOMERA

Ove godine vodosnabdevanje u Lebanu protiče bez problema, a jedini prekidi dolaze zbog ugradnje vodomera, saopštava JKP Vodovod Lebane.
,,Dragi potrošači,
Za razliku od ranijeg perioda kada je neretko dolazilo do prekida u vodosnabdevanju, naročito u višim delovima grada, usled čestih havarija na vodovodnoj mreži i nedostatka vode u sušnom periodu, danas JKP „VODOVOD“ Lebane svakodnevno ulaže veliki trud da svako domaćinstvo bude konstantno snabdeveno vodom za piće.
U tome naročitu ulogu imaju naši bunari u Ždeglovu koji sada rade NON-STOP, a koje smo nedavno rekonstruisali, osavremenili i ponovo pustili u rad posle 20 godina. Svakodnevno radimo i na održavanju mreže u cilju normalnog i efikasnog funkcionisanja sistema, kako bi prekide u vodosnabdevanju sveli na minimum. Molimo sve korisnike da razumeju da se ugradnja novih vodomera po želji građana, ne može izvršiti pod pritiskom u mreži, te da je ponekad neophodno da na kratko obustavimo isporuku vode u pojedinim delovima grada.
Pojedinci moraju shvatiti da se mreža u tom području mora isprazniti, da bi naši radnici mogli nesmetano da ugrade vodomere. U tim situacijama uvek 24-48h ranije obavestimo građane putem sredstava javnog informisanja, kao i postavljanjem obaveštenja na našem zvaničnom sajtu i na Facebook i Instagram profilu, da će doći do kratkotrajnog prekida u vodosnabdevanju samo tog dela grada, koje ne traje duže od dva do tri sata, a u zavisnosti od broja vodomera koji se ugrađuju. Još jednom apelujemo na sve građane da imaju strpljenja i razumevanja, obzirom na to da i mi ulažemo velike napore i energiju da naši korisnici budu zadovoljni.
Hvala najlepše na ukazanom poverenju.“
JKP „VODOVOD“ LEBANE