DruštvoVesti

PRVI FORUM PRIVREDNIKA JUGA SRBIJE U LESKOVCU

Grad Leskovac je danas bio domaćin prvog foruma privrednika juga Srbije, pod nazivom „Moj naslednik“, koji je održan u restoranu „Groš“, u organizaciji Škole za razvoj poslovnih veština.

Jug Srbije ima oko sedam i po hiljada privatnih preduzeća, a vizija Škole za razvoj poslovnih veština je da poveže, kako je rečeno, samo najbolje vlasnike kompanija i njihove naslednike.

Ispred ove škole, Ivana Micić je istakla da je njihova težnja da motivišu nove naraštaje u biznisu da postavljaju i ostvaruju visoke ciljeve, kao i da kreiraju nove kompanije, u okviru kojih će vladati tradicija i kulturno nasleđe sa ovih prostora.

Na svečanom otvaranju, prisutnima se obratila i članica Gradskog veća, Aleksandra Đorđević. Rečima da privredni forum „Moj naslednik“ predstavlja idealno mesto za umrežavanje i sklapanje novih partnerstava, Đođević je naglasila značaj jednog ovakvog događaja.

Na prvom forumu privrednika juga Srbije, održanom danas u Leskovcu, između ostalih, učestvovali su i Slobodan Mihajlović, savetnik u Ministarstvu za inovacije i tehnološki razvoj i Đorđe Petrović, izvršni direktor Holandsko – srpske privredne asocijacije.