KulturaVesti

POSLE NEKOLIKO DECENIJA, ZORICA BRUNCLIK PONOVO U LESKOVCU

Zorica Brunclik, u pratnji Miroljuba Aranđelovića Kemiša nastupila je sinoć na 31. Festivalu roštilja. Ova pevačica se posle nekoliko decenija ponovo našla na muzičkoj sceni u Leskovcu.

Nastup na Roštiljijadi, Zorica Brunclik otvorila je pesmom Kada bi me pitali, a među brojnom publikom koja se okupila oko glavne bine u centru grada, bilo je kako mladih, tako i starijih ljubitelja folk muzike. Prisutni su uživali u njenim dobro poznatim hitovima, kao što su Da zakopčam jeleče i Ubile me oči zelene.

Pre početka koncerta, za Zoricu Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša u Svečanoj sali grada, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, priredio je prijem.

Ovom prilikom, pevačica je poručila da će publika u Leskovcu uživati u njenim vanvremenskim hitovima koji su stari i po nekoliko decenija.

Pozdravivši bračni par koji je sinoć nastupio na 31. Festivalu roštilja, gradonačelnik Goran Cvetanović sa uverenjem je istakao da će njihov koncert biti jedan od najposećenijih na ovogodišnjoj leskovačkoj manifestaciji.

31. Roštiljijada trajaće do 29. avgusta, a poslednji koncert, u okviru ovogodišnjeg festivala, održaće večeras Ana Bekuta.