SportVesti

KK „ZDRAVLJE“ SUTRA DOČEKUJE EKIPU RADNIČKOG IZ KRAGUJEVCA

U okviru 2. kola Košarkaške lige Srbije, leskovačko Zdravlje dočekuje ekipu Radničkog iz Kragujevca u subotu, 9. oktobra, u 18 časova. Utakmica će se odigrati u Sportsko – rekreativnom centru „Dubočica“.

Prošlog vikenda, Košarkaški klub “Zdravlje”, u okviru prvog kola, nadjačao je u Kraljevu, ekipu Sloge, i to rezultatom 76:79. Sutra, na svom terenu, snage će odmeriti sa Radničkim iz Kragujevca, koji je, kako ocenjuje prvotimac, Stevan Jovanović, naoštren da iz Leskovca ponese prve bodove.

Na konferenciji za novinare, trener „Zdravlja“, Lazar Spasić osvrnuo se na prethodni period uz komentar da Košarkaška liga Srbije nikad nije bila ozbiljnija, te da je prvo kolo pokazalo da ne može da postoji unapred predodređeni favorit.

Naglasivši da je tim konačno kompletan, kao i da im najveća opasnost preti od Raška Katića, Spasić je dodao da bi sutra voleo punu dvoranu.

Drugo kolo Košarkaške lige Srbije, odigraće se ovog vikenda, a posle završenog prvog kola koje je, prema rečima leskovačkih košarkaša, donelo nekoliko iznenađenja, leskovačko Zdravlje nalazi se na sedmoj poziciji, dok kragujevačka ekipa zauzima 13 mesto.